Γιώργος Σηφάκης (Σιμισακογιώργης)

Ο Γιώργος Σηφάκης (Σιμισακογιώργης) είναι ραδιοφωνικός παραγωγός από το 2005 έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του Ρεθύμνου. Από το 2009 συνεργάζεται με το Ράδιο Μεγαλόνησος 89.8 υπό την νέα του διεύθυνση διότι θεωρεί ότι έχει το κοινό που ακούει κρητική μουσική και διότι τον εκφράζει το πρόγραμμα του γενικότερα. Έχοντας ήδη μεγάλη πείρα κάνει ποιοτικές εκπομπές παρουσιάζοντας παλιές αλλά και νέες επιτυχίες, εκφωνώντας μαντινάδες δικές του αλλά και ακροατών που έχουν περάσει από σχετική κρίση. Θεωρεί ότι δεν πρέπει να βγαίνει στον αέρα οτιδήποτε στέλνει κάποιος διότι έτσι υποβαθμίζεται το πρόγραμμα.

Ο Σιμισακογιώργης  εκτός από μαντιναδολόγος και ραδιοφωνικός παραγωγός, είναι συνεργάτης της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα και του περιοδικού Κοντυλιές.

Έχει στο αρχείο του συνεντεύξεις με σπουδαίους κρητικούς καλλιτέχνες, στιχουργούς, οργανοποιούς και γενικά ανθρώπους της παράδοσης και του πολιτισμού μας και διατηρεί παραδοσιακό μουσικό στέκι που συγκεντρώνονται νέοι μουσικοί από όλη την Κρήτη.