Παντελής Σπυριδάκης

Το γελαστό παιδί του Ραδιοφώνου, ο Παντελής Σπυριδάκης κάθε πρωί μας καλημερίζει πλέον από την οικογένεια του Ράδιο Μεγαλόνησος 89,8

Αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς επαγγελματίες και από τους λίγους δημοσιογράφους με πτυχίο, καθώς είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι συνεργασίες με την κρητική τηλεόραση

Τον γνωρίσαμε αρχικά από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, όμως πολύ σύντομα άνοιξε τα φτερά του και πήγε στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ, όπου επί σειρά ετών παρουσίαζε την μεσημεριανή εκπομπή “Καλώς Ορίσατε”, δίνοντας τη δική του νότα στα μεσημέρια της Κρήτης.

Στην Τηλεόραση Κύδων συνέχισε παρουσιάζοντας τις παρακάτω παραγωγές:

– ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ : τηλεοπτικό μαγκαζίνο κάθε Σάββατο και Κυριακή

– Ειδικά Ρεπορτάζ και κοινωνικές έρευνες στο Δελτίο Ειδήσεων

-ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ : Καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή

Το 2014 αποχώρησε από την τηλεόραση για να τον κερδίσει μία άλλη αγάπη του… το ραδιόφωνο.

Οι συνεργασίες με το Ραδιόφωνο

Κατάφερε μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΟΣ Fm με την εκπομπή ‘‘Τα Λέμε’’ να ζωντανέψει τα μεσημέρια και μια χρονιά μετά να ταρακουνήσει για τα καλά την πρωινή ζώνη των ερτζιανών, ξυπνώντας τους πάντες λίγο μετά τις 8.

Το 2017 συνδυάζει το όνομά του με την δημοσιογραφική εδραίωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ‘‘Παραπολιτικά Ρεθύμνου 102.4’’. Παρέμεινε με την ίδια εκπομπή ‘‘Τα Λέμε ΟΛΑ’’ σε καθημερινή μάχιμη 3ώρη ενημέρωση επί τρεις συνεχόμενες ραδιοφωνικές σεζόν.

Και πλέον αυτή την περίοδο επανακάμπτει δριμύτερος στο Ράδιο Μεγαλόνησος 89.8 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι. Η εκπομπή ‘‘Τα Λέμε ΟΛΑ’’, η ομάδα των 10 συνεργατών και η ραδιοφωνική συνταγή παραμένει δυνατή & διαχρονική. Και μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι η συνεχόμενη επικοινωνία με τους ακροατές.

Οι συνεργασίες με τα περιοδικά & τις εφημερίδες

Από το 2015 μέχρι σήμερα αναλαμβάνει συνεντεύξεις,έρευνες,παρουσιάσεις & ρεπορτάζ στο μακροβιότερο παγκρήτιο περιοδικό, το Go Hania Magazine.

Από το 2013 συνεργάζεται και με την αγγλική εφημερίδα Chania Post, ενώ επιχειρεί και συνέκδοση της επίσης αγγλόφωνης τουριστικής εφημερίδας Rethymno Post, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την εκδοτική δυναμική του Ρεθύμνου.

Διδάσκει Μαθήματα Δημοσιογραφίας στα Δημόσια ΙΕΚ

Τα δύο τελευταία χρόνια διδάσκει μαθήματα σε νέους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας τα μυστικά της δουλειάς και τους βασικούς κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

(Πέρυσι στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου και φέτος στο Ηράκλειο)

Η Παρουσίαση του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού

To 2017 αποτέλεσε το πρόσωπο που- μαζί με την Ρ.Κωστάκη- παρουσίασε την Κεντρική Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.