Πάτρα Παναρετάκη

 

 patraΗ Πάτρα Παναρετάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στον Αδελιανό Κάμπο. Το 2004 λόγω σπουδών μετοίκησε στο Ηράκλειο τελειώνοντας το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής – Τεχνολογίας Γεωπονίας όπου και εργάστηκε στον κλάδο μέχρι το 2017 που λόγο άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο Ρέθυμνο.

Με παππού λαουτιέρη αλλά και σαν Γείτονα και Μέντορα της τον Γιώργο Κατσαμα έμαθε να αγαπάει από πολύ μικρή ηλικία την παράδοση της Κρήτης. Τα χρόνια που ζούσε στο Ηράκλειο ήταν ενεργό μέλος στο Διδασκαλείο Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής ΧΟΡΩΔΕΙΟΝ και έκανε μαθήματα παραδοσιακού Κρητικού χορού στο Φοδελε. Τώρα είναι ενεργό μέλος του νεοσύστατου Μουσικοχορευτικού συλλόγου Νικηφόρος Φωκάς. Ακόμα είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άδελε- Αγίας Παρασκευής και της Θεατρικής ομάδας Νίκος Σκεπετζης.
Η Αγάπη της για την Παράδοση είναι αυτή που την στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της και αυτή που έμεινε αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Για αυτό και αυτή η Σπίθα γίνεται Φωτιά σε κάθε της βήμα.

megalonisos-android-banner

iphone-banner

megalonisos logo kataxorisis

Ακούστε ζωντανά

 

banner ALLdesign Adv

logo m1250

Go to top